SERVICII

Calitatea unei fotografii nu este data doar de talentul autorului ei, ci si de claritatea definirii scopului acesteia si locul unde va fi folosita. In acest sens, va invit sa alegeti o categorie de fotografii pe care doriti sa le realizati, restu lasati pe mana mea!

Fotografii de NUNTA/BOTEZ

Nunta sau botezul, evenimente care le faci, poate, o singura data in viata. Experienta mea va ajuta sa le surprindeti in imagini de neuitat. Fotografiile se vor realiza atit la cununia civila, la biserica sau la localul petrecerii, dupa caz, nunta sau botez.

Fotografii EVENIMENT

Astfel de fotografii sunt realizate cu ocazia lansarii unor noi produse si servicii, deschiderii unui sediu nou, cocktail-uri, organizarii de conferinte de presa sau cu ocazia spectacolelor cu diverse ocazii.

Fotografii GRADINITE/SCOLI/LICEE

Fie ca este vorba de primii pasi in lume, la gradinita, fie ca este vorba de scoala sau liceu, acestea reprezinta poate cele mai importante etape in bibliografia unui om. De aceea, este foarte important sa aveti fotografii realizate cu aceste ocazii, albume de promotie la scoala sau liceu, absolvirea liceului sau alte ocazii scolare.

Fotografii COPII

Primii pasi, primele cuvintele, cele mai haioase ipostaze si pozitii, toate acestea le puteti surprinde in imagini, daca veti alege sa realizati un album foto in acest sens.

Fotografii OBIECTE

Toti stim cit de importanta este IMAGINEA pentru fiecare societate, mica sau mare. Fotografiile realizate in aceasta categorie se refera la cele realizate pe produse, obiecte, spatii, etc necesare pentru realizarea de brosuri, pliante, cataloage, siteuri.

Fotografie de STUDIO

Fotografia de studio are foarte multe avantaje. Printre acestea se numara si faptul ca se pot repeta cadre, se pot face ajustari la iluminare, miscari, altfel spus orice variabila poate fi controlata pentru a atinge maiestria. In curand, va fi disponibil si acest serviciu.

Prelucrare fotografii digitale

Daca aveti fotografii digitale realizate de dvs. si vreti sa atingeti perfectiunea acesteia, oricat de bine ar fi realizata, aceste lucru se face prin intermediul calculatorul prin ajustari ale contrastului, saturatiei, corectii, efecte sau trucaje, retusari etc.

Fotograf Pitesti - Gabriel Istrate

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player