BINE ATI VENIT!

Daca vizita ta la acest site nu este intamplatoare, n-ar strica sa ai si ceva timp la dispozitie si… poate… si un pahar de cognac vechi cu o mireasma imbietoare, ce te inconjoara de indata ce l-ai turnat in pahar. Si… poate… si un trabuc bun cu care numai ortacii lui FIDEL se mai delecteaza la fereastra, meditand la decadenta burgheza. Si… poate… si un Brahms sau Beethoven, aproape murmurand in camera ta si agatandu-se de perdea. Atunci, in aceasta ambiantza, ai putea sa consumi (bineinteles cu moderatie) fructul imaginatiei efemere, dar staruitoare, de muritor.
Si inca ceva: Pastrati linistea, va rog!

Al vostru, Gabriel Istrate!

FOTOGRAF PITESTI – Gabriel Istrate

Servicii

Calitatea unei fotografii nu este data doar de talentul autorului ei, ci si de claritatea definirii scopului acesteia si locul unde va fi folosita. In acest sens, va invit sa alegeti o categorie de fotografii pe care doriti sa le realizati, restu lasati pe mana mea!

Daca sunteti in cautarea unui fotograf din Pitesti atunci site-ul meu se incadreaza in tipicul cautarii dvs. In speranta ca ceea ce veti vedea in galeriile foto postate, corespunde asteptarilor dvs, va astept sa ma contactati folosind formularul din pagina de contact, prin email la gabrielstrt@yahoo.com sau telefonic la 0728002236.